Ha a horoszkópodban találtál akár 1 tűz elemet is...

Ha bármelyik szimbólumot megtaláltad magadnál, azt jelenti, megvan Benned az év fő energiája és a változásokat Te magad fogod kezdeményezni. Ebben az esetben  számodra kifejezetten fontos az alapos tervezés és előkészítés. Készülj fel, hogy a Ló évének rengeteg energiája felerősíti a Benned lévő szenvedélyességet, hirtelenséget. Könnyen beleugorhatsz felelőtlenül olyan helyzetekbe, amit később megbánnál. A változásra szükség van, de tudatosan lassítanod kell majd és jóval megfontoltabban hozd meg a döntéseket annál,  mint ahogyan magadtól tennéd. Járj utána alaposabban a dolgoknak és legyen megfelelő információd mindenről, mielőtt belekezdesz.


Ügyelj majd arra, kinek mit és hogyan mondasz, mert az indulataid könnyebben elszabadulnak és ezzel pont azokat az embereket bántod meg, akik a legfontosabbak Számodra.

Fokozottan igaz ez akkor, ha a horoszkópodban van még Kutya  és / vagy  Tigris szimbólum is a tűz elemén kívül.


Ha a horoszkópodban 2, vagy annál több tűz elemet találsz, ill. benne van a Kutya  és/ vagy a Tigris  szimbólum a képletedben, kifejezetten segíteni fog a kiegyensúlyozottság megtartásában, ha beikatatsz rendszeresen 1-2 perces (vagy akár hosszabb) meditációkat a nap folyamán - legalább reggel vagy este.  A légzés puszta megfigyelése harmonizálja a prána csatornákat. A prána csatornákhoz érzelmek kapcsolhatók. Ha egyensúlyban vannak az energiák, egyensúlyba kerülnek az érzelmek is, ezáltal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Ha nem szoktál meditálni, vagy nem tudod hogyan kezdj neki, kérj tanácsot egy jóga stúdióban, vagy végezz el egy meditációs tanfolyamot.Ha a horoszkópodban nincs tűz elem

Ha egyetlen Tűz elem sincs a horoszkópodban, akkor a kezdő lépés megtételére, a változások elindítására tudatosan kell majd előkészülnöd. Ebben az esetben kicsit nehezebb lesz a kezdet, de amint megteszed az első lépést, Neked is épp úgy beindulnak a fogaskerekek, fokozatosan érezheted, hogy egyre könnyebb lesz haladni az árral. A Te esetedben fontos, hogy maradj tudatos és kitartó. Tartsd szem előtt,  az első lépésig kell csak eljutnod, onnantól már minden könnyebb lesz. Ne add fel!A belső sugallat

Nagyon fontos üzenete az előttünk álló esztendőnek, hogy az év indulásának pillanatában egy ú.n. Tükör konstelláció lesz látható, mely egy igen komoly égi feladatot és lehetőséget jelez egyben.

Az intuíció és az alternatív gyógyító képességek érezhetően fel fognak erősödni mindenkiben. Ha eddig nem foglalkoztál gyógyítással, kérlek kezd el figyelni jövőre a jeleket. Bármilyen testi-lelki gyógyítási módszer - legyen az Reiki, Jóga, Asztrológia, Pszichoterápia, Kineziológia, akármi, - ami az emberek életét valahogyan szebbé-jobbá tudja tenni, szembejön Veled, ne hagyd figyelmen kívül. Úgy is újra- és újra belefutsz majd, és mivel már számítasz rá, hamarabb  fel fogod tudni ismerni.


Ahhoz, hogy a Ló évének most következő üzenetét értelmezni tudd, meg kell, hogy álljunk egy pillanatra és fel kell tenned magadnak a következő kérdést Kedves Olvasó. Azután pedig várj egy kicsit... Hagyd, hogy bensődben felderengjen a válasz...


  1. -Mi az a lépés, amit jövőre minden kétséget kizáróan meg kellene tenned egy jobb, vagy egészségesebb élet érdekében?


...Akármi jutott is eszedbe, ARRA a dologra jövőre fokozottan figyelj oda. Ugyanis a Ló évében lehetőséget - de határozott felszólítást is kapsz arra, hogy ezt a régóta halogatott valamit végre megtedd. Ha problémáid lesznek, csak olyan dolgokból adódhatnak, amit kizárólag saját magadnak köszönhetsz! Mindezt, ráadásul úgy, hogy közben tudtad jól, mit kellene tenned és mégsem tetted, esetleg pontosan tisztában voltál azzal, mit nem kellett volna tovább csinálni és mégis folytattad. Bármelyikről is van szó, a kulcs:  “tudod jól és ennek ellenére mégis... “


A Ló évében, a felerősödött intuíciót azért kapod, hogy a belső hang által már régóta súgott, de mégis elnyomott üzenetet ne hagyd tovább figyelmen kívül. Amennyiben továbbra is folytatod az önromboló, egészségkárosító, vagy bármilyen értelemben önbüntető viselkedést, komoly egészségi probléma elé nézhetsz, mert a szervezeted már nem tudja mindezt tovább tolerálni.


Ha úgy érzed, ez az írás segíthet másnak is, kérlek oszd meg minél több emberrel...A folytatásban...


... a szerelemről és a párkapcsolatokról írok a Ló évének tükrében, melyet itt olvashatsz:


2014. a Ló éve 2. rész - Szerelmi ügyeink 2014-ben


Ha nem szeretnél lemaradni a következő bejegyzésről, kérlek iratkozz fel az alábbi Asztrológia Hírlevelemre.


Szeretettel
Nagy Melinda

www.kinaiasztrologia.com


Vége a türelemnek...


A jövő év kulcsszavai, az akarat a szenvedély és a lelkesedés. Mindegyőnkben felébred az igény, hogy végre jól érezzük magukat és az energiák is maximálisan támogatni fogják a magunkra erőltetett láncok, a megszokás, és a béklyók ledobását. Lehet, hogy már régóta tolerálsz olyan dolgokat, amit nem is akartál. Nem Te választottad, és valójában csak sodródtál az eseményekkel. Azonban a Ló évében már nem lehet tovább sodródni, erre számíts! Felelősséget kell vállalnod az életedért, és határozottan kiállni végre magadért. Minden ebbe az irányba mutat. Ha az életed bizonyos területei napról napra elviselhetetlenebbé válnak azért történik, hogy ismerd ezt fel és ne tolerálj tovább csak a békesség kedvéért.  A legjobb amit már most elkezdhetsz, az a tervezés és az előkészítése az új irányoknak, a “B” terveknek.


Az erős Tűz jelenlétének másik aspektusa az indulatok és a fokozott harci kedv. Az ébredező erő nem engedi többé elnyomni a Téged ért igazságtalanságokat és segíteni fog abban, hogy az eddiginél  sokkal jobban kiállj magadért.


Ha az életed bizonyos területein agresszióval, indulatokkal, vitákkal és folyamatos veszekedésekkel találkozol, biztos ismérve lesz annak, hogy van még olyan terület az életedben, ahol változtatnod kell!

Ha ismered a születési óra-percedet is, összesen 8 szimbólumot fogsz találni, 4 elemet  felül és 4 állatot alul. Ezek alkotják a teljes kínai horoszkópodat, és ezekre lesz majd szükség, hogy személyesen tudd követni az előrejelzés hangsúlyosan rád vonatkozó részeit.

Most nézd meg a személyes horoszkópod, van-e benne tűz elem ? 


A Tűz elem jelenlétét az alábbi 4 szimbólum mutatja a horoszkópban:Jin Tűz   (-)       Jang Tűz    (+)            Kígyóaz alsó sorban pedig állat szimbólumokat

a felső sorban találod a kínai asztrológiában használt őselemeket

ide írd be a születési adataid, majd kattints a “számítás” gombra

A Ló éve mindent megváltoztat


A Ló évének első és legerősebb üzenete a Tűz felfokozott és igen erős jelenléte. Az elemek körforgásában a Tűz az egyetlen olyan elem, ami képes az összes többi elem megváltoztatására, átalakítására. Megolvassza a fémet, elpárologtatja a vízet, elégeti a fát stb, tehát 2014. febr.4-től minden esedékes, régóta halogatott változás, idejétmúlt kapcsolat, stagnáló munkahely, elindulhat végre az emelkedés útján. Itt az ideje, hogy valami teljesen új születhessen a káoszból. Ha volt / van olyan területe az életednek, melyben igazi és nagy változást szeretnél elérni, már most kezd el a tervezést, hiszen a Ló évéig még előttünk áll közel 3 hónap. A megvalósítással azonban még várj febr. 4-ig. Innentől kezdve ugyanis a dolgok szinte maguktól elkezdenek megoldódni és sokkal kevesebb energiabefektetéssel, jóval nagyobb eredményt tudsz majd elérni.


Ha eddig nem volt erőd lépni, februáról energetikailag minden segíteni fogja  a szükséges lépések megtételét, az Univerzum megadja azt a kezdő löketet, melyet  felhasználva kiléphetsz végre a megszokásokból, újult erővel vághatsz bele most már valóban azokba a dolgokba, melyet örömmel, lelkesedéssel, szenvedéllyel tudsz csinálni.

Láljkolom a Facebook oldalt is: