9 hónapos haladó képzés

 Ez a tanfolyam kizárólag személyesen végezhető Budapesten Nagy Melinda vezetésével. Feltétele az alapfokú asztrológiai képzés elvégzése.

A haladó képzésről dióhéjban, avagy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...

 

  • Havonta kötelezően 1 házi dolgozatot kell elkészítened, melyet a következő órán egyesével átnézünk, és személyre szabottan adok további tanácsokat, mi az amit jól csinálsz, vagy mi az amit hiányoltam a munkádból.
  • 8 véletlenszerűen kihúzott hallgatótársad képletét fogjuk elemezni az év során - lehet, hogy éppen Te leszel az egyik.
  • Az órákon szintén véletlenszerűen kiválasztott hallgatók válaszolnak az aktuálisan elemzett társ kérdéseire.
  • Sokat beszélünk majd az elemzések közben alkalmazható kommunikációs technikákról és az "ego visszavonásáról” a segítői munkában
  • Bónuszként az év végén, lesz egy marketing előadás is, Nagy Zoltántól, - a tanfolyamok marketing felelősétől, - amelyben gyakorlati tippeket kapsz ahhoz, hogyan élhess meg a továbbiakban Te is a hobbidból, a hivatásodból.

 

kínai asztrológia tanfolyam Nagy Melinda
Nagy Melinda kínai asztrológia haladó tanfolyam

Egy tanfolyam segítőknek, akik emelni szeretnék a hozzájuk fordulókat

Árak, időpontok

A tanfolyam ára 13.000 Ft.-/hó. A képzés minden második vasárnap 3,5 órás tantermi elfoglaltságot igényel.  Időtartama 10 hónap nyáron két hónapos nyári szünettel, amikor is nincsenek előadások.  (július-augusztusban) A következő haladó csoport indulása: 2020. április

Emelt színtű asztrológusi oklevél

A haladó tanfolyam elégzése után a hallgatók olyan magabiztosságra és elemzési rutinra tesznek szert, hogy az év végén automatikusan, vizsga nélkül megkapják az emelt szintű, asztrológusi oklevelüket, mellyel utána valóban képzett asztrológusként tudnak belekezdeni a segítői hivatásukba. 

Jelentkezés a haladó képzésre

A haladó tanfolyamra való jelentkezés feltétele a másfél éves alapképzés elvégzése, és a sikeres felvételi vizsga. A  jelentkezéseket a beérkezések időrendi sorrendjében, és a nagyszámú túljelentkezésre való tekintettel 4 havi tandíj előzetes befizetése esetén tudjuk csak elfogadni. Jelentkezni emailben lehet, a további részleteket és információkat 2019. januárjában fogjuk kiküldeni a jelentkezőknek.