Asztrológiai elemzés / Személyes tanácsadás

általános előrejelzés Nagy Melinda

Miben tudok segíteni és miben nem?

Jósolni nem tudok! Abban segíthetek, hogy megtudd milyen feladatokat hoztál magaddal erre az életedre, mi a küldetésed, miben vagy tehetséges, és milyen döntéseid támogatottak jelenlegi életszakaszodban?  Mely kapcsolataid segítenek a hozott feladataid teljesítésében, és melyek térítenek le az utadról? Ezáltal rálátásod lesz a lehetséges döntéseid következményére, melynek következtében a jövőd és a sorsod is megváltozik. Egészségügyi asztrológiával és jövőbeni betegségek előrejelzésével nem foglalkozom.

image

Párkapcsolat

MINDENKI A BOLDOGSÁGOT KERESI

Gyakran  kérdezik tőlem miért találkozik két ember egymással és mit kell megtanulniuk egymástól? Vagy éppen, hogy miért nem akar összejönni a párkapcsolat? Szakítás után pedig arra vagyunk kíváncsiak vajon, hogyan tovább ezután?

Fontos kérdések ezek, melyekre a kínai asztrológia segítségével választ kaphatunk. A horoszkóp abban is segítségünkre lehet,  hogyan tehetjük harmónikusabbá meglévő, vagy nem jól működő kapcsolatainkat? Ha van a kezünkben társunkhoz egy  “használati útmutató” sokkal könnyebben vehetők az akadályok együtt.

 

Döntés előtt állok

MI A LEGJOBB MEGOLDÁS

Mielőtt egy fontos döntést hozol, célszerű tisztán látni a helyzeted az ilyenkor szokásos “érzelmi torzítás” nélkül.  Amikor nagy a tét, és személyesen is érintve vagyunk, sokszor irreálisan mérjük fel a lehetőségeinket. Nem azt látjuk ami van, hanem azt, ami szeretnénk ha lenne…

A kínai asztrológia megmutatja, hogy a legjobb döntéshez milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk, és a különböző döntéseink lehetséges végkimenetelét is - legyen szó munkáról, pénzügyekről, költözésről, vagy éppen a párkapcsolatról.

Munka, vállakozás

ANYAGI LEHETŐSÉGEK

Te pontosan tisztában vagy azokkal a képességeiddel, amelyekben az átlagosnál is jobb vagy? Mert ha igen, akkor ezekre alapozva bárhol, bármikor boldogulni fogsz az életben.

Amikor az utadon vagy, az anyagi dolgok és az elismerés nem lesz többé kihívás. Mellékhatásként pedig ha olyannal foglalkozol, amit ingyen is szívesen csinálsz, soha egy percig nem kell azt érezned, hogy “dolgozol”.

Mostanában egyre többen keresnek meg azzal a kérdéssel, hogy szerencsét próbálnának külföldön. Ennek kilátásai szintén láthatóak a horoszkópban.

A horoszkóp készítés menete

A horoszkópod elkészítése két konzultációból áll. A beszélgetések Skypon történnek, amikor is első alkalommal végigmegyünk az eddigi életed legfontosabb eseményein, bepontosítjuk a születési időpontodat és átbeszéljük részletesen a Téged foglalkoztató kérdéseket.

Ezután a bepontosított születési időpontra állítom fel a horoszkópod, melyet a következő konzultáción elemzünk ki részletesen az éppen aktuális bolygó és csillagállások üzeneteivel együtt. (Egy konzultáción  max. 3 kérdést tudunk átbeszélni, mert ennél több esetén a válaszok elaprózódnak.) 

Jelenleg csak Skype-os konzultációra van lehetőség. 

Az elemzés ára: 25.000 Ft-

Ha először jársz nálam, akkor az asztrológiai tanácsadás magában foglalja a születési időpontod bepontosítását, kérdéseid és élethelyzeted részletes átbeszélését, majd a második alkalommal a horoszkópod elkészítését, kielemzését és átbeszélését.

Visszatérő vendégeknek: 21.000 Ft

Ha jártál nálam korábban, a pontosított születési időpontod már a rendelkezésemre áll, így megelőző beszélgetésre nincs szükség. Elég ha emailben megírod jelenlegi helyzeted és kérdéseidet, majd egy egyeztetett időpontban átbeszéljük részletesen a képleted üzeneteit.