Kínai Asztrológia, nem kínaiul

Évente két alaptanfolyam indul. Pillants bele az órák hangulatába!

Hogy a legtöbbet profitálhass a tanfolyamokból 3 dolgot tarts be.

1. Semmit ne higgy el nekem, amíg  ki nem próbáltad, vajon tényleg működik-e amit mondok.

2. Ne csak a környezetedet okold a helyzetedért. A képletedből Te magad is látni fogod, miben kell változnod, hogy jobbra forduljanak a dolgok.  

3. Gyakorold rendszeresen a meditációt. (Közel 40 vezetett meditáció csinálunk együtt a tanév során)

Valahol el kell kezdeni... Ha csak most ismerkedsz a keleti metafizikával, nézd meg az ingyenes minitanfolyamot

A képre kattintva 10 ingyenes mini videót »»» találsz a kínai asztrológiában használatos személyiségtípusokról, melyek segítségével meglepően pontos használati utasítást kapsz párodhoz, gyermekedhez, ismerőseidhez és még azt is megtudhatod, vajon hogyan látnak téged kívülről az emberek?

Mindehhez semmilyen előképzettségre nincs szükség, hiszen asztrológia előtanulmányok nélkül is könnyen elképzelhetjük, milyen lehet egy olyan ember, akit pl. a kőszikla, azaz a jang föld jellemez. Ugye, hogy nem nehéz a kínai asztrológia?

Tovább a mini videókhoz »»»

Hallgatói vélemények

3618fe91-39de-4940-98ef-d2e6247c97f3Homolya Szilvia Make up artist

 

13 éve foglalkozom önismerettel, de a sok információ között mindig voltak "hézagok" amikre nem kaptam választ. Melinda tanításaival mintha olaj került volna a fogaskerekek közé. Nemrég barátnőm kislányának néztünk egy jó időpontot felvételi vizsgájához, amikor a legjobban tudott teljesíteni.

378255b2-9042-4d92-90ce-85a65c4447a4Dr. Engárdt Zsuzsanna - orvos  dr.engardt.hu

Nekem Melinda a képernyőről magyarázta a soha ki nem mondott gondolataimat, érzéseimet. És végre megnyugodtam hogy nincs velem/bennem semmi baj, amiért nem olyan vagyok, mint többiek... Mondhatjuk, hogy "papírom van róla". A tanfolyam választ adott életem örök, alapvető 3 fő kérdésére is."

b363aaa1-a86b-4f93-8084-caf1e01641d7Csordás Éva Andrea - online hallgató egycsepplélek.com

Melinda végtelen szeretettel átadott tudása révén, felvillantak a szálak, melyek engem és a világot mozgatját. Akkor válunk igazán erőssé, ha szembenézünk gyengeségeinkkel. A kínai asztrológia segített a megértésben, az elfogadásban, fejlődésben, és segít a megérkezèsben is. 

11feacec82d24e85af3efb2b2c5e82efKiss Orsolya - Asztrológus, reiki gyógyász

Tavaly nyáron láttam egy videót Melindáról, ahol a személyisége magával ragadott. Egyből tudtam, váltanom kell a nyugati asztrológiáról a kínaira, aminek segítségével ma már sokkal kiegyensúlyozottabban élek. Megláttam összefüggéseket az életemben, amelyek új irányt mutattak, mintha egy "használati utasítást" kaptam volna magamhoz, amit csak követnem kell.

3ad3defe80344ef48d9b55da72fabe42Baráth Mimi - mérnök barathmimi.wordpress.com

Ha valaki szkeptikus volt a kínai asztrológiával szemben, az én voltam. A tanfolyamra csak azért jelentkeztem, hogy méltó vita partner lehessek és valódi tényeket felsorakoztatva cáfolhassam meg ezt a "ezo-spiro" áltudományt. Aztán teltek a hónapok és én azt vettem észre, hogy  valóban működik, ennyi "véletlen" nincs. Ez a tanfolyam azért egyedülálló mert valódi megoldást kínált. Nincsenek rossz konstellációk, csak feladatok és kihívások. Kiléptem a jó-rossz és fekete-fehér világából és megtanultam mit jelent az a 2 szó, hogy is-is. 

Faddi Zsuzsa gyógymasszőrFaddi Zsuzsanna - gyógymasszőr zsuzsi67masszazs.eoldal.hu

Én egy tervezhetőbb élet reményében vágtam bele a tanfolyamba, de ennél sokkal többet kaptam! Munkámban rég bebizonyosodott, nem elég fizikai szinten foglalkozni egy fájdalommal. A gyógyulást meggyorsítja, ha a horoszkóp segítségével rávílágítok a lelki problémákra is pácienseimnél. Örülök, hogy hallgattam belső hangomra: "Neked itt a helyed"
Köszönöm Melinda, hogy toleráltad a Jang Vizemet 🙂

Sásdi Bernadett asztrológusSásdi Bernadett - kínai asztroterapeuta  kínai-horoszkop.com

 A kínai asztrológia nyitotta meg számomra igazán az asztrológia kapuját, mert itt minden magától érthetődő és világos. Nincsenek homályos utalások, válaszai egyértelműek és ezzel a módszerrel valóban tudok segíteni másoknak is."

Hamburger Réka asztrológusHamburger Réka - asztrológus Csillagszövetség.hu

Melinda nem csak a kínai asztrológiát tanította meg, hanem egy finomabb látásmódot is. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek tudását, bölcsességét és látásmódját. Valami kimaradt volna az életemből, ha nem találok a kínai asztrológiára és Melindára...

Tihanyi Emese Tihanyi Emese - tanár, író, jógaoktató goldspirit.hu

Melinda megfertőzött. Mióta a kínai asztrológiával foglalkozom, ha problémám van, már nem másokra mutogatok, nem a világban keresem a hibát, hanem először mindig magamba nézek mélyen. Mottómmá vált: “Az Univerzumban rend van!”

Kiss Mária életmódtanácsadóFazekasné Kiss Mária -  marcsitudatossagtrener.lapunk.hu

A kínai asztrológia segítségével rátaláltam az életfeladatomra. A tanácsadói munkámba is beépítettem, kulcsot adott a hozzám fordulókhoz, mert jobban belelátok életük színfala mögé. Óriási segítség saját és hozzátartozóim életében is egyaránt. Mindenkinek szívből ajánlom.

Kanizsai Mónika asztrológusKanizsai Mónika - asztrológus segito2.webnode.hu

A kínai horoszkóp első látásra csak érthetetlen ábra volt, mely minden egyes előadás után egyre beszédesebbé vált, és az életemről kezdett mesélni. Tulajdonságaimról, kapcsolataimról, feladatokról és lehetőségekről... Érdemes volt belevágni a tanfolyamba.

Horváth RitaHorváth Rita - HR vezető 

 Egy nagy multinál munkámból kifolyólag minden nap emberekkel foglalkozom. A kínai asztrológia segítségével szerettem volna még jobban megérteni mi motiválja őket, és miért így viselkednek... ? Ennél sokkal többet kaptam: magamat értettem meg... Nagy lecke!

Való AnitaValó Anita - regional manager Air France - KLM

Egy videón láttam meg először Melindát egy éves elemzés kapcsán, ezután döntöttem úgy, belevágok én is a kínai asztrológiába. Nem bántam meg, ma is így tennék... A csoporttársaktól tudom, nekik is ezek a videók adták meg az inspirációt, hogy elkezdjenek az asztrológiával foglalkozni. Fantasztikusan jó előadások vannak, szó szerint isszuk a tananyagot... :)"

Feldmár AnitaFeldmár Anita - kineziológus, gyógymasszőr  

 A kínai asztrológia segítségével rájöttem, hogy teljesen rossz irányba haladok, eddigi munkahelyeimen mindig csak ürességet éreztem. Most már tudom, hogy megvan, mi az a dolog, amit ingyen is szívesen csinálok. Rátaláltam a hivatásomra.

Tivald MagdiTivald Magdi - asztrológus

Mindig is vonzódtam az asztrológiához, de a kínai asztrológiával most egy olyan szemüveget kaptam, amin keresztül már teljesen másként látom a világot. Sokkal elfogadóbb és megbocsájtóbb vagyok, hiszen olyan összefüggéseket is felismetem, melyeket korábban nem. Rendkívül jó érzés, hogy a tanultak alapján tanácsot tudok adni az embereknek hogy boldogabbak és egészségesebbek lehessenek.

Táborosi Márta - természetgyógyász, kérdőasztrológus kineziologiatm.hu  

Köszönöm Melinda az elmúlt 1,5 évet, a rengeteg élvezetes előadást és tudást, amit a fejembe próbáltál tölteni. Mit adott a tanfolyam? Nagyon sok mindent.  Kiegyensúlyozottabb vagyok, nem szorongok és nem aggodalmaskodom már mindenen. Ha valami problémám van, puffogok egy kicsit, de amikor eszembe jut megnézni a horoszkópban mi is történt valójában, mindig nagy hahoták kísérik az AHA élményeket.

Fekete Beatrix - online hallgató, anyuka

Mit tett az életemhez a tanfolyam? Jelenleg alapvetően a kínai asztrológia tölti ki az életemet - a gyerekek mellett. Leginkább hasznosítani talán abban tudom a tanultakat, hogy nagyobbik fiamat jobban megértsem és kezeljem -  természetesen a saját magam önismerete mellett. Segített, hogy meglássam: az isteni mindenkiben benne van -  ismerőseinkben is ott a csoda.

Kovács Finta Erika - online hallgató 

A kínai asztrológia segítségével összeraktam az eddigi életem mozaik darabkáit. Olyan felismerésekre döbbentem rá, amelyek segítettek elindulni egy úton, hogy a rossz szokásaimon felül tudjak kerekedni. Még közel sincs vége az utazásnak, de már tudom, hogy jó irányba haladok. Szívem szerint a teljes kínai asztrológiát kötelezővé tenném az oktatásban a meditációval együtt. Talán unokáim már megérik ezt a kort...

Beke Zsuzsanna - online hallgató

Köszönetet szeretnék mondani a tanultakèrt, nem volt hiábavaló a várakozásom. Régóta szerettem volna kìnai asztrológiát tanulni és Melinda előadásaiban megtaláltam mindazt, amire szükségem volt. Igazi feltöltődés volt minden óra, mélyen gazdagította az életem. Szívből kívánom, hogy ezek a tanítások minél több emberhez eljussanak, akik a szellemi úton fejlődni szeretnének és a nagyobb összefüggések megértésére vágynak.

Birkus Marietta - online hallgató

Életem legjobb választása volt mikor jelentkeztem a tanfolyamra. Minél jobban haladtunk előre az anyagban, annál több "aha" élményben volt részem. Nagyon megfogott Melinda kedvessége, tudása és közvetlensége. A legnagyobb segítséget akkor éreztem, amikor 100 éves édesanyám fél évig haldoklott. Megtanultam magam harmóniába hozni, és más szemmel nézni az emberekre. Külön köszönöm a meditációkat, Melinda és a kinai asztrológia - ti voltatok nekem a fény az éjszakában.

Ahol találkozhattál már Melindával

logok egyben Meli.001

Jelentkezés az alapképzésre

A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges,  egyetlen jelentkezési feltétel a betöltött 21. életév.