Kínai Asztrológia, nem kínaiul

Évente egy alaptanfolyam indul. Pillants bele az órák hangulatába!

Hogy a legtöbbet profitálhass a tanfolyamokból 3 dolgot tarts be.

1. Semmit ne higgy el nekem, amíg  ki nem próbáltad, vajon tényleg működik-e amit mondok.

2. Ne csak a környezetedet okold a helyzetedért. A képletedből Te magad is látni fogod, miben kell változnod, hogy jobbra forduljanak a dolgok.  

3. Gyakorold rendszeresen a meditációt. (Közel 40 vezetett meditáció csinálunk együtt a tanév során)

Valahol el kell kezdeni... Ha csak most ismerkedsz a keleti metafizikával, nézd meg az ingyenes minitanfolyamot

A képre kattintva 10 ingyenes mini videót »»» találsz a kínai asztrológiában használatos személyiségtípusokról, melyek segítségével meglepően pontos használati utasítást kapsz párodhoz, gyermekedhez, ismerőseidhez és még azt is megtudhatod, vajon hogyan látnak téged kívülről az emberek?

Mindehhez semmilyen előképzettségre nincs szükség, hiszen asztrológia előtanulmányok nélkül is könnyen elképzelhetjük, milyen lehet egy olyan ember, akit pl. a kőszikla, azaz a jang föld jellemez. Ugye, hogy nem nehéz a kínai asztrológia?

Tovább a mini videókhoz »»»

Hallgatói vélemények

3ad3defe80344ef48d9b55da72fabe42

Baráth Mimi

Mérnök
barathmimi.wordpress.com

Ha valaki szkeptikus volt a kínai asztrológiával szemben, az én voltam. A tanfolyamra csak azért jelentkeztem, hogy méltó vita partner lehessek és valódi tényeket felsorakoztatva cáfolhassam meg ezt a "ezo-spiro" áltudományt. Aztán teltek a hónapok és én azt vettem észre, hogy  valóban működik, ennyi "véletlen" nincs. Ez a tanfolyam azért egyedülálló mert valódi megoldást kínált. Nincsenek rossz konstellációk, csak feladatok és kihívások. Kiléptem a jó-rossz és fekete-fehér világából és megtanultam mit jelent az a 2 szó, hogy is-is.
Speulta Zsolt

Speulta Zsolt

Blogger
vonzastorvenye.blogter.hu

A legmélyebb hálával és szeretettel tartozom Melindának, hogy megmutatta az élet iskolájának egy újabb szeletét. Egy másik térképet önmagunk és mások felemeléséhez. Számomra most érkezett el az idő, hogy választ kapjak régi, gyermekkori kérdésekre - most már látom, nem véletlenül nem kaptam rájuk eddig választ meditációban. A Mesterek fontosabb módon kívánták közölni a válaszokat - az életen keresztül, a Kínai Asztrológiát is belevonva. Melinda, kérlek légy büszke magadra, hogy egy Jin Víz önelemű embert végig megtartottál, és nem állt fel a gép mellől, hogy “na jó, most már más érdekel.” 🙂
Piller Szilvi

Piller Szilvi

Kínai asztrológus
Sorsszerviz.hu

Fantasztikus tudásanyagot kaptam, fantasztikus módon. A kínai asztrológia egy csoda, hihetetlen megoldásközpontú, ha valakinek gondja volt, mindig megtaláltuk a megoldást. Ráadásul én nagyon szeretem dicsérni az embereket, és most egy "tudományos" eszközt is kaptam a kezembe, amivel már nem szabadkozhatnak, hogy "csak hízelgek." 🙂 Szívből remélem, hogy még sok évfolyam nevetgélhet a fodrászos példákon és bámulhat tág szemmel mikor egy-egy problémájukat megmutatja a képlet. Én megfertőződtem és külön köszönöm, hogy mint elveszett báránykát visszatereltél a meditációhoz is. 🙂
378255b2-9042-4d92-90ce-85a65c4447a4

Dr. Engárdt Zsuzsa

Orvos

 dr.engardt.hu

Nekem Melinda a képernyőről magyarázta a soha ki nem mondott gondolataimat, érzéseimet. És végre megnyugodtam hogy nincs velem/bennem semmi baj, amiért nem olyan vagyok, mint többiek... Mondhatjuk, hogy "papírom van róla". A tanfolyam választ adott életem örök, alapvető 3 fő kérdésére is."
Grósz Renáta

Grósz Renáta

Énekesnő, előadóművész

“Életem legjobb választása volt ez a tanfolyam. Csak egy dolgot bánok, hogy már nem előbb kezdtem el. Köszönöm, és hálás vagyok a sok aha-élményért akár pozitívak, akár keserédesek is voltak - általuk rengeteget kaptam. A tudás amit átadtál egész további életem meghatározó része lesz, és a legjobb tudásom szerint szeretném vele az emberek életét szebbé, jobbá tenni. Köszönöm hogy itt lehettem, tanulhattam és egy jobb emberré válhathattam a kínai asztrológia által. ”
b363aaa1-a86b-4f93-8084-caf1e01641d7

Csordás Éva

Online hallgató
egycsepplélek.com

Melinda végtelen szeretettel átadott tudása révén, felvillantak a szálak, melyek engem és a világot mozgatját. Akkor válunk igazán erőssé, ha szembenézünk gyengeségeinkkel. A kínai asztrológia segített a megértésben, az elfogadásban, fejlődésben, és segít a megérkezèsben is.    
Dobzsevics Ágnes

Dobzsevics Ágnes

Oroszlány
Talán nem is tudom szavakba önteni mit kaptam e 1,5 évtől. Egy nagyon nehéz, zaklatott időszakomban talált meg a kínai asztrológia, mely mára elcsendesült, belső békévé vált a tanultak és Melinda személyisége által. “CSALÁDTAG" lett nálunk, férjem is velem együtt hallgatta az előadásokat, néha belekérdezett dolgokba, és élvezte a lelkes előadásmódot. Nem búcsúzom, mert mindenképpen megyek tovább a haladó tanfolyamra.
Faddi Zsuzsa gyógymasszőr

Faddi Zsuzsanna

Gyógymasszőr
masszazs.eoldal.hu

Én egy tervezhetőbb élet reményében vágtam bele a tanfolyamba, de ennél sokkal többet kaptam! Munkámban rég bebizonyosodott, nem elég fizikai szinten foglalkozni egy fájdalommal. A gyógyulást meggyorsítja, ha a horoszkóp segítségével rávílágítok a lelki problémákra is pácienseimnél. Örülök, hogy hallgattam belső hangomra: "Neked itt a helyed" Köszönöm Melinda, hogy toleráltad a Jang Vizemet 🙂  
11feacec82d24e85af3efb2b2c5e82ef

Kiss Orsolya

Reiki gyógyász, asztrológus
www.reikigyógyász.hu

Tavaly nyáron láttam egy videót Melindáról, ahol a személyisége magával ragadott. Egyből éreztem, hogy váltani szeretnék a nyugati asztrológiáról a keletire, aminek segítségével ma már sokkal kiegyensúlyozottabban élek. Megláttam összefüggéseket az életemben, amelyek új irányt mutattak, mintha egy "használati utasítást" kaptam volna magamhoz, amit csak követnem kell.
Kohajda Gabriella

Kohajda Gabriella

Wexford, Írország
Hálásan köszönöm ezt a nagyon igényes, izgalmas, felismerésekkel teli, sorsfordító önismereti utat, amit megmutattál nekünk. Te és a kínai asztrológia egyszerűen jobb és megértőbb emberré tettetek. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a csodának, még soha semmit nem tanultam ekkora szenvedéllyel, elragadtatással és valami gyermeki örömmel, várakozással, ahogy a kínai asztrológiát. Minden útkeresőnek teljes szívemből ajánlani fogom. Nagyon nagyon köszönöm 🙂
default-user

Birkus Marietta

Nyugdíjas
Életem legjobb választása volt mikor jelentkeztem a tanfolyamra. Minél jobban haladtunk előre az anyagban, annál több "aha" élményben volt részem. Nagyon megfogott Melinda kedvessége, tudása és közvetlensége. A legnagyobb segítséget akkor éreztem, amikor 100 éves édesanyám fél évig haldoklott. Megtanultam magam harmóniába hozni, és más szemmel nézni az emberekre. Külön köszönöm a meditációkat, Melinda és a kinai asztrológia - ti voltatok nekem a fény az éjszakában.
Polgárné Terka

Polgárné Terka

Menedzseraszisztens
Teka Pont

Az út amire rátaláltam egy csoda. Rengeteg mindenre választ kaptam, s nem telik el úgy nap, hogy ne érezzem, mennyire lehet a Kínai Asztrológiával segíteni az embereken. Nagyon jók az előadások, néha már vissza kellett fogni magam, mert minden élethelyzetben elhelyeztem az itt tanultakat. Szeretném, ha ebben a csodában megtalálhatnám a további céljaimat és hivatásomat.
Való Anita

Való Anita

Regional Manager , Air France-KLM

Egy videón láttam meg először Melindát egy éves elemzés kapcsán, ezután döntöttem úgy, belevágok én is a kínai asztrológiába. Egy percig sem bántam meg,  és ha ma újra kéne döntenem, ma is így ugyan ezt választanám. A csoporttársaktól tudom, hogy nekik is ezek a kisvideók adták meg az inspirációt, hogy elkezdjenek az asztrológiával foglalkozni. Fantasztikusan jó előadások vannak, szó szerint isszuk a tananyagot... :)"
1511200_738870892790014_49906305_n

Beke Zsuzsanna

Online hallgató - Sepsiszentgyörgy

Köszönetet szeretnék mondani a tanultakèrt, nem volt hiábavaló a várakozásom. Régóta szerettem volna kìnai asztrológiát tanulni és Melinda előadásaiban megtaláltam mindazt, amire szükségem volt. Igazi feltöltődés volt minden óra, mélyen gazdagította az életem. Szívből kívánom, hogy ezek a tanítások minél több emberhez eljussanak, akik a szellemi úton fejlődni szeretnének és a nagyobb összefüggések megértésére vágynak.
31513_1282379191858_5482739_n

Táborosi Márta

Természetgyógyász
 kineziologiatm.hu 

Köszönöm Melinda az elmúlt 1,5 évet, a rengeteg élvezetes előadást és tudást, amit a fejembe próbáltál tölteni. Mit adott a tanfolyam? Nagyon sok mindent.  Kiegyensúlyozottabb vagyok, nem szorongok és nem aggodalmaskodom már mindenen. Ha valami problémám van, puffogok egy kicsit, de amikor eszembe jut megnézni a horoszkópban mi is történt valójában, mindig nagy hahoták kísérik az AHA élményeket.
Kanizsai Mónika asztrológus

Kanizsai Mónika

Asztrológus
 kinaisegito.hu

A kínai horoszkóp első látásra csak érthetetlen ábra volt, mely minden egyes előadás után egyre beszédesebbé vált, és az életemről kezdett mesélni. Tulajdonságaimról, kapcsolataimról, feladatokról és lehetőségekről... Érdemes volt belevágni a tanfolyamba.
Hamburger Réka asztrológus

Hamburger Réka

Asztrológus
 Csillagszövetség.hu

Melinda nem csak a kínai asztrológiát tanította meg, hanem egy finomabb látásmódot is. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek tudását, bölcsességét és látásmódját. Valami kimaradt volna az életemből, ha nem találok a kínai asztrológiára és Melindára...
Sásdi Bernadett asztrológus

Sásdi Bernadett

Asztrológus
kínai-horoszkop.com

A kínai asztrológia nyitotta meg számomra igazán az asztrológia kapuját, mert itt minden magától érthetődő és világos. Nincsenek homályos utalások, válaszai egyértelműek és ezzel a módszerrel valóban tudok segíteni másoknak is."
Tivald Magdi

Tivald Magdi

Asztrológus

Mindig is vonzódtam az asztrológiához, de a kínai asztrológiával most egy olyan szemüveget kaptam, amin keresztül már teljesen másként látom a világot. Sokkal elfogadóbb és megbocsájtóbb vagyok, hiszen olyan összefüggéseket is felismetem, melyeket korábban nem. Rendkívül jó érzés, hogy a tanultak alapján tanácsot tudok adni az embereknek hogy boldogabbak és egészségesebbek lehessenek.  
B Kiss Orsolya

B. Kiss Orsolya

Budapest
Számomra ez egy kerek és egész  tanfolyam volt, ahol használható és praktikus tudást kaptam.  A "Hatalom struktúrámnak" kifejezetten tetszett, hogy online a képzés, mert így az előadásokat bármikor megállíthattam, visszatekerhettem és akár szó szerint kijegyzetelhettem.  A meditáció volt a másik indok, ami miatt belevágtam a képzésbe, és bár talán még hangyalépésnyit sem haladtam vele, valami mégis elindult...  Köszönöm!
Finta Erika

Kovács Finta Erika

Asztrológus
 Sorseszencia.hu

A kínai asztrológia segítségével összeraktam az eddigi életem mozaik darabkáit. Olyan felismerésekre döbbentem rá, amelyek segítettek elindulni egy úton, hogy a rossz szokásaimon felül tudjak kerekedni. Még közel sincs vége az utazásnak, de már tudom, hogy jó irányba haladok. Szívem szerint a teljes kínai asztrológiát kötelezővé tenném az oktatásban a meditációval együtt. Talán unokáim már megérik ezt a kort...  
Kereszturi Icus

Kereszturiné Icus

 Budapest
Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon és a rengeteg egyéb tanulmányom mellett igyekeztem minden tudást magamba szívni. Sajnálom, hogy véget ért, de minden amit tanultunk csak előnyömre szolgált. Mindent megkaptam, amiért belevágtam a képzésbe, más ember lettem. Hálásan köszönöm 🙂
Lukács Béla

Lukács Béla

Eger
Köszönöm a szerencsés véletlennek, hogy utamba sodorta a kínai asztrológiát. Talán fél percet ha gondolkodtam rajta, hogy bele vágjak-e? 🙂 Hálás vagyok, hogy részese lehettem, és kívánok még sok-sok csillogó tekintetű tanulót.
Feldmár Anita

Feldmár Anita

Kineziológus, gyógymasszőr
A kínai asztrológia segítségével rájöttem, hogy teljesen rossz irányba haladok, eddigi munkahelyeimen mindig csak ürességet éreztem. Most már tudom, hogy megvan, mi az a dolog, amit ingyen is szívesen csinálok. Rátaláltam a hivatásomra.
default-user

Csernus Éva

Budapest
Én évekkel ezelőtt tanultam tradicionális kínai asztrológiát, és nagyon sok kérdés maradt bennem. Akkor nem volt kitől kérdeznem, voltak félelmeim is, amiket nem tudtam feloldani, így hagytam az egészet és más irányból próbáltam rendbe tenni magam. Nagyon hálás vagyok, hogy itt olyan kínai asztrológiát tanulhattam ami teljes, kerek és van lent és fent. Óriási segítség a Fb csoport is, ahol rengeteget tanultam a kérdésekből és ha elakadtam, mindig kaptam választ. Nagyon jó érzés, hogy bárkinek tudok segíteni a tudásommal.
Zentai Zsuzsi

Zentai Zsuzsi

Budapest
A tanfolyamnak köszönhetően sokkal toleránsabb  lettem. A Kínai Asztrológia megtanított, hogy több oldalról közelítsek helyzetekhez ill, hogy energetikailag minden ember mennyire más. Szívből köszönöm az érdekes és lebilincselő órákat, mindig élvezettel hallgattam. A Kínai Asztrológia továbbra is napi szinten az életem része marad, hiszen bármilyen problémám adódik, rögtön ehhez nyúlok; reggelente  ránézek a napi képletre, hogy lássam, milyen lehetőségeket hoz számomra az előttem álló nap. Kívánom, hogy a tudást, amivel rendelkezel minél több emberrel oszd meg, mert biztos vagyok abban, hogy aki egyszer belekóstol, az onnantól kezdve másként fog nézni a világra.
Várnay Krisztina

Várnay Krisztina

Főiskolás - online hallgató
Nagyon fognak hiányozni az előadások, Melinda szinte virtuális barátnőként beépült a hétköznapjaimba. Akármilyen rossz hangulatban ültem is le megnézni az órákat, utána mindig sokkal jobb kedvem lett.  Úgy érzem, mintha dézsából öntötték volna ránk a tudást. 🙂 Évekig tanultam nyugati asztrológiát is, és bár a kínaiban több mindenre kellett odafigyelni, mégis emberközelibbnek és praktikusabbnak láttam. Valós tudást kaptunk, rengeteg kiegészítő információval, szuper közösségi háttérrel, és nincs elengedve a kezünk a tanfolyam után sem.
30536_101215126593490_4135453_n

Fekete Beatrix

Jógaoktató 
Mit tett az életemhez a tanfolyam? Jelenleg a gyerekek mellett alapvetően a kínai asztrológia tölti ki az életemet. Leginkább abban tudom hasznosítani, hogy gyermekeimet jobban megértsem és kezeljem -  természetesen az önismeret mellett. Segített, hogy meglássam: az "isteni" mindenkiben benne van, - így közvetlen ismerőseinkben is ott a csoda.
Szalai Ágota

Szalai Ágota

Budapest 
Nagyon hálás vagyok Melindának hogy elvégezhettem a tanfolyamot.  Olyan önismeretet adott, amiket még én sem tudtam magamról: mi miért zajlik bennem, és hol élem alacsony szinten az életemet? Amikre itt fény derült a horoszkópom által, soha senki nem mondta, nem világítottak rá eddig. És nem utolsó sorban iránytűt kaptam a fiamhoz, családtagjaimhoz, barátaimhoz is. Namaste.
3618fe91-39de-4940-98ef-d2e6247c97f3

Homolya Szilvia

Make Up Artists
16 éve foglalkozom önismerettel, de a sok információ között mindig voltak "hézagok" amikre nem kaptam választ. Melinda tanításaival mintha olaj került volna a fogaskerekek közé. Nemrég barátnőm kislányának néztünk egy jó időpontot felvételi vizsgájához, amikor a legjobban tudott teljesíteni.

Jelentkezés az alapképzésre

A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges,  egyetlen jelentkezési feltétel a betöltött 21. életév.

Ahol találkozhattál már Melindával

logok egyben Meli.001