Ingyenes kínai asztrológia minitanfolyam

Tudod milyen kínai állatévben születtél? Ha igen, ezt most felejtsd is el...

A kínai asztrológiában az állatévek jellemzései annál is kevesebbet érnek, mintha a tv újságban olvasnád el mit írtak mára a Vízöntőről. Az előbbi azt feltételezi, hogy mindenki egyforma lenne, aki ugyan abban az évben született, az utóbbi szerint (bulvár újságok nyugati asztrológia rovata) pedig elég ha csak a születési hónapot vesszük figyelembe. 

Nyilvánvaló, hogy sokkal pontosabb jellemzést kapunk, ha a születésed napján uralkodó energiákat nézzük.  A kínai asztrológiában ezt az Önelemed, vagy másnéven Születési Uralkodód mutatja meg.  

A keleti metafizika szerint az energiák az univerzumban, napról napra-sőt óráról órára egy kiszámítható ciklikusság szerint változnak. Ezeket a változó energiákat az 5 őselem (tűz, föld, fém, víz, fa), valamint ezek jin és jang polaritásai jelölik.

 

eda5cef3-f481-4bf8-adaa-e3ae5e3e19a5

"Olyan mintha egy használati utasítást kapnál ismerőseidhez"

Vágjunk is bele, ismerkedj meg a világ első, videós horoszkóp kalkulátorával!

A minitanfolyam 10 darab 3-4 perces kis videóból áll, melyet akár egymás után sorban végig is nézhetsz.

Sokkal izgalmasabb viszont, ha beírod a kalkulátorba ismerőseid vagy a saját születési adataid, majd rákattintasz a képen látható bekarikázott gombra.  Ezután egyből megjelenik a karakteredet mutató Önelemed videós jellemzése.

Ez a világ első olyan horoszkóp kalkulátora, mely videóban elemzi ki az adott horoszkóp tulajdonosát.

Jó szórakozást és érdekes felismeréseket.