Augusztusban ne dönts olyan hirtelen, mint a Brittek! – Előrejelzés a Jang Tűz – Majom hónapjára

“Ó, ha ezt előbb tudtam volna… Bezuhant a Font, a minisztrelnök lemondott. Második szavazást akarok!!!” - írta Debbie a Twitteren 2016. június 24.-én. Ahogy érkeztek az angliai EU-s kilépésről szóló hírek, rengeteg ember - akik előző nap még érzelemből voksoltak -, a Brexit másnapján már máshogy szavaztak volna.

Az agusztus 7.-én kezdődő Jang Tűz Majom hónapjában ha nem vagy éber, könnyen te is így járhatsz. Az előttünk álló hónapban kizárólag a józan paraszti ész diktálta megoldások visznek majd előre, ezért légy résen, mert az érzelmek most félrevezetők lesznek. Jó ha tudod, a megszokottnál meggondolatlanabbul reagálhatsz, ezért tudatosan kell majd figyelned, hogy hidegfejű és racionális maradhass minden helyzetben. A Majom hónapjában a rossz döntések mögött, kizárólag az érzelmi felindulásból hozott, hirtelen “partizánakcióid” lehetnek, különösen az olyan helyzetekben, amikor a renoméd is érintett, vagy arról lesz szó, mit gondolnak Rólad mások?

Augusztusban tehát ne légy hirtelen, mint a Brittek.

De van itt még egy fontos üzenet is számunkra. Idén Augusztusban duplán felbukkan és minden eddiginél erősebben aktiválódik az egész 2016-os Tűz-Majom év fő energiamintázata.

Ez azt jelenti, hogy az egyéni és kollektív karma most teljesen összekapcsolódik, és ezzel egyidejűleg minden ami benned zajlik, felerősítve fog megjelenni a külvilágban is.

Érdemes lesz figyelni, hogy milyen események kúsznak be a látókörödbe mostanában, és ezek közül melyek váltanak ki különösen indulatot Benned akár pozitív, akár negatív értelemben? Ha párhuzamot vonsz a nagyvilág és közvetlen környezeted eseményei között, rá fogsz ébredni hol és hogyan fedezhetők fel ugyan ezek a dolgok a Te személyes életedben is? Te kivel / mivel állsz hadilábon? Hol ferdítesz, vagy nem mondasz igazat? Miben szeretnél kitörni, és hol törekszel Te is hatalmi pozícióra?

Most olyan energiák érkeznek, amivel hatással lehetünk akár a világban történő erőszakos események alakulására is!

Meglehet, ezek súlyos szavak, mégis igaz, hogy ha a következő hetekben megoldást találsz egy-egy saját problémára az életedben, az minden eddiginél erősebben kihat kollektív szinten is a világ eseményeire. Ezzel pedig egyenes arányosságban fognak csitulni a külvilág “drámái”. Ritkán van nagyobb ráhatásunk a világ történéseire, mint az idei Augusztusban, ezért az elcsendesült, meditatív állapotban meghozott döntések kulcsfontossággal fognak bírni  -nemcsak személyes jövőnk, de a világ alakulásának szempontjából is.

A hónap legerősebb energiáját azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában benne van a Jang Tűz, Jang Fém, Tigris, Majom, vagy Kígyó szimbolum, amit az alábbi kínai horoszkóp kalkulátor segítségével tudsz megnézni.

Napsütéses nyári napokat kívánok

Szeretettel
Nagy Melinda

Ha úgy érzed másokat is érdekelhet a bejegyzés, köszönöm ha megosztod, vagy like-olod a cikket