“Ó, ha ezt előbb tudtam volna… Bezuhant a Font, a minisztrelnök lemondott. Második szavazást akarok!!!” - írta Debbie a Twitteren 2016. június 24.-én. Ahogy érkeztek az angliai EU-s kilépésről szóló hírek, rengeteg ember - akik előző nap még érzelemből voksoltak -, a Brexit másnapján már máshogy szavaztak volna.

Az agusztus 7.-én kezdődő Jang Tűz Majom hónapjában ha nem vagy éber, könnyen te is így járhatsz. Az előttünk álló hónapban kizárólag a józan paraszti ész diktálta megoldások visznek majd előre, ezért légy résen, mert az érzelmek most félrevezetők lesznek. Jó ha tudod, a megszokottnál meggondolatlanabbul reagálhatsz, ezért tudatosan kell majd figyelned, hogy hidegfejű és racionális maradhass minden helyzetben. A Majom hónapjában a rossz döntések mögött, kizárólag az érzelmi felindulásból hozott, hirtelen “partizánakcióid” lehetnek, különösen az olyan helyzetekben, amikor a renoméd is érintett, vagy arról lesz szó, mit gondolnak Rólad mások?

Augusztusban tehát ne légy hirtelen, mint a Brittek.

De van itt még egy fontos üzenet is számunkra. Idén Augusztusban duplán felbukkan és minden eddiginél erősebben aktiválódik az egész 2016-os Tűz-Majom év fő energiamintázata.

Ez azt jelenti, hogy az egyéni és kollektív karma most teljesen összekapcsolódik, és ezzel egyidejűleg minden ami benned zajlik, felerősítve fog megjelenni a külvilágban is.

Érdemes lesz figyelni, hogy milyen események kúsznak be a látókörödbe mostanában, és ezek közül melyek váltanak ki különösen indulatot Benned akár pozitív, akár negatív értelemben? Ha párhuzamot vonsz a nagyvilág és közvetlen környezeted eseményei között, rá fogsz ébredni hol és hogyan fedezhetők fel ugyan ezek a dolgok a Te személyes életedben is? Te kivel / mivel állsz hadilábon? Hol ferdítesz, vagy nem mondasz igazat? Miben szeretnél kitörni, és hol törekszel Te is hatalmi pozícióra?

Most olyan energiák érkeznek, amivel hatással lehetünk akár a világban történő erőszakos események alakulására is!

Meglehet, ezek súlyos szavak, mégis igaz, hogy ha a következő hetekben megoldást találsz egy-egy saját problémára az életedben, az minden eddiginél erősebben kihat kollektív szinten is a világ eseményeire. Ezzel pedig egyenes arányosságban fognak csitulni a külvilág “drámái”. Ritkán van nagyobb ráhatásunk a világ történéseire, mint az idei Augusztusban, ezért az elcsendesült, meditatív állapotban meghozott döntések kulcsfontossággal fognak bírni  -nemcsak személyes jövőnk, de a világ alakulásának szempontjából is.

A hónap legerősebb energiáját azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában benne van a Jang Tűz, Jang Fém, Tigris, Majom, vagy Kígyó szimbolum, amit az alábbi kínai horoszkóp kalkulátor segítségével tudsz megnézni.

Napsütéses nyári napokat kívánok

Szeretettel
Nagy Melinda