A most indult szeptemberi online csoportommal épp a Jin Föld emberek karakterisztikai jellemzőit vettük a tanfolyamon. Nemrég az egyik Jin Föld tanítványom önbizalomhiányával kapcsolatos kérdésére próbáltam összefoglalni a Jin Földek életére vonatkozó két legfontosabb szabályt, ami talan minden érintettnek segítségére lehet a további útja során. 

(A Jin Föld jegyű emberek mindig az àtlagon felül tehetségesek egy bizonyos területen, de ezt általában nem tudják maguktól. Számukra az, hogy átlátják a dolgokat természetes, nem is értik mi különleges lenne ebben? Éppen ezért jó ha van mellettük valaki, aki időnként felhívja a figyelmüket, hogy amit tudnak, vagy mondanak, az nem magától értetődő mindenkinek.)

Az alábbi bejegyzést a belső tanulmànyi fórumon osztottam meg ma a hallgatókkal, de úgy érzem mindenkinek fontos az infó, akinek bárhol a képletében, vagy a Szerencseoszlopában van Jin Föld, Bivaly, vagy Kecske szimbólum. (Hiszen ebben az esetben időnként te is ilyen vagy)

Az itt található HOROSZKÓP KALKULÁTOR »»» segítségével először is nézd meg a saját képleted, hogy van-e Jin Földed?

És most jöjjön az idézet a fórumról

"1. ...Eleinte, a kis jin Fold indulasanal mindig lenyeges, hogy dicserjuk, es biztassuk oket renduletlenul, igy hozva ki beloluk a "rejtett kincseket". Ezzel elerhetjuk, hogy a Jin Fold gyermekeknek kesobb egyfajta batorsaguk legyen az élethez és önmagukhoz.

2. Amikor viszont mar egy felnőtt - es az önismeret utjat jaro (!) Jin Folddel van dolgunk, a jatekszabalyok megvaltoznak. Innentol kezdve már a Jin Fold inkarnációs feladata nem uaz. Már nem viszi többet előre a folytonos dicseret, sőt, éppen ellenkezoleg. A feladata itt már az lesz, hogy megtanulja leszeparalni magat a kornyezete folytonos visszajelzeseitol, valmint az allando dicseret igenyetol. Mar nem szabad mindig a visszaigazolast keresnie, sem a megerositeseket kivulrol. (foleg nem olyan dolgokban, ahol ha oszinte magahoz, melyen, legbelul tudja ő is, hogy ügyes.)

Ezt Mesteremtől, Swami Vedatol tanultam. Ő is Jin Fold volt. Miutan a Guruja tanitvanyaul fogadta a korabban csoda gyerekkent szamontartott, - de közben az edesapja rendkivuli elvarasainak folyamatosan megfelelni probalo Swami Vedat, - soha, egyetlen egy alkalommal nem dicserte meg tobbet. Bármilyen különleges képesség nyilvánult meg Swami Védán keresztül, (pl. egy éjszaka alatt jóga nidrában megtanult egy nyelvet), szóra sem méltatta, csak hümmögött. Swami Veda kesobb errol azt mondta, ez segitett neki teljesen fuggetleniteni magat az emberek velemenyetol, vagy ítéletétől.

Ha a Mestere mindig a bucijat simogatta volna, fuggesbe kerul tole. A küldetéséhez pedig meg kellett tanulnia, hogy belul, a sajat lelkiismerete es értékítélete szerint teljesitse a kotelessegeit - fuggetlenul attol, mit gondol rola a vilag."

Megfogadandó tanácsok ezek minden Jin Föld témában éritett képlet tulajdonosnak. 😊

Szép napot mindenkinek

Szeretettel
Nagy Melinda