Az asztrológiai időzítésről szóló cikksorozat második részében egy olyan technikát szeretnék megmutatni, amit én is gyakran használok a privát életemben, olyan időpontok kiválasztásához, amikor fontos, hogy könnyen és gördülékenyen menjenek a dolgaim, ill. a felkészültség mellett szükségem van - mondjuk így - az Univerzum jóindulatára is.  (a bevezető részt itt találod)

A Segítő napok

Ha fontos események időzítéséhez keresünk egy jó dátumot, olyan időminőséget célszerű választunk, amikor az Univerzum energiái segítik azt a fajta tevékenységeket, amit éppen végezni szeretnénk. Amikor hivatalos ügyintézésekről van szó,  a kínai asztrológia által Segítő napoknak nevezett időpontok közül érdemes választani, mert iyenkor simábban megy mindenfajta megbeszélés. Jómagam is ilyen időpontokra időzítem a hivatalos ügyintézéseimet, ill. többször választottam már Segítő napokat a családom számára felvételi interjúkhoz, vagy vizsgaidőpont kiválasztásánál.


screen-shot-2016-11-19-at-07-57-53

Fontossága miatt a 2017-es Kínai Sikernaptárban is nagy hangsúlyt kapott ez a konstelláció / Részlet a naptárból:

“Ez az ikon azokat a napokat mutatja meg, amikor erőteljes segítő energiák működnek az Univerzumban annak ellenére, hogy fizikai szinten erre semmi látható jel nem utal. A problémás ügyek könnyebben elintéződnek ilyenkor, és a „Segítő kezek” ikonnal jelzett napokon a rizikós, vagy veszélyes helyzetek is pozitívabb végkimenetellel zárulnak.”


Technikai magyarázat: Erény csillagok

A Segítő napok az "Erény csillag" konstelláció jótékony eneriáját felhasználva visznek minket közelebb a dolgok szerencsésebb végkimeneteléhez. Hatását a legtöbb kínai asztrológus alulértékeli, pedig az időzítés módszerénél kiemelkedő szerepe van minden olyan helyzetben, ahol fontos, hogy pozitívan értékeljenek, vagy jóindulattal álljanak kéréseinkhez.

Emellett az Erény Csillagnak a horoszkópban a karakter szempontjából is van egy különleges tulajdonsága.

Erény Csillaggal a képletedben Te valóban képes vagy szeretni az embereket. Ha nem is vagy tudatában, vonzódnak hozzád, és keresik a társaságod. A jelenlétedben bárki  szerethetőbbnek érzi magát, és ez ritka kincs.

Tulajdonképpen asztrológiai ismeretek nélkül is könnyű felismerni az Erény Csillagot. Biztos ismersz Te is olyan embereket, akik ha megérkeznek egy társaságba, fényt, melegséget, és jókedvet hoznak magukkal. Amikor pedig távoznak, egyszerűen olyan mintha lekapcsolnák a villanyt. Behal a buli. Mintha egyfajta űr maradna utánuk...Na ők az Erény Csillagosak 🙂


7412949908_7d78bcdee0_zSzámomra a legérthetőbben - mesterem - Swami Véda fogalmazta meg ezt a fajta személyiségbeli ragyogást, amikor a Mester-Tanítvány kapcsolatáról mesélt: "Nem is olyan rég, Észak-Indiában, fent a Himalájában, a tanítás még csak szűk körben zajlott. A Mestert körbeülték tanítványai a tűz körül, és pokrócba, vagy meditációs sáljukba burkolózva együtt végezték meditációs gyakorlataikat..."

Swami Véda sokszor elmondta hogy amikor meditálunk, képzeletben a meditációs sálunkkal öleljük át mi is azokat az embereket, akiket szeretünk.


"Gondolatban  takard be Őket is  a meditációs sáladdal. Vond be őket a meditációdba és ajánld fel nekik az elcsendesedésed eredményét. Engedd, hogy meditációd szeretet energiája emelje őket is, anélkül, hogy tudnának róla."
Ez a kép lebeg előttem, mikor az Erény Csillag képességét, és tulajdonságát kell megfogalmaznom.

Erény Csillagok az időzítésben

Az Erény Csillagnak van azonban egy másik jelentése is a keleti metafizikában a karakterisztikai sajátosságokon kívül. Egy Erény Csillagos ember életében nem ritkák a csodás véletlenek, és hihetetlen megmenekülések. Mintha a nehezebb helyzetekben bekapcsolna egy extra Égi védelem, és a csillag jótékony hatása "védőburkot von" a tulajdonosa köré.

Ezt az energetikai hatást használjuk ki mi is az időzítésnél. Ha nincs benne alapból a horoszkópodban ez az állás, egyszerűen időzítsd a fontos eseményeket olyan napokra, amikor az Erény Csillag aktiválódik a hónap során. Ezeken a napokon te is meglovagolhatod a konstelláció jótékony hatását, és biztosan számíthatsz ügyeid szerencsésebb végkimenetelére.


Horoszkóp kalkulátor segítségével itt tudod leellenőrizni, hogy  Neked van-e Erény Csillag a személyes képletedben?  (Keresd az ECS feliratot bárhol a radixban)

screen-shot-2016-11-19-at-09-15-30

Csodákban gazdag, Erény Csillagos napokat kívánok

Szeretettel

Nagy Melinda


Ha a jövőben te is szeretnéd időzítésekhez használni a Erény Csillag  napok áldásos erejét, - de nem végeztél még kínai asztrológia tanfolyamot - akkor figyelmedbe ajánlom a 2017-es Kínai Sikernaptárunkat, melyről a képre kattintva olvashatsz bővebben:

fullsizerender