Vigyázat, a kínai asztrológia szerint ma egy nagyon erős tűz tükör nap van, ami azt jelenti, hogy könnyen úgy járhatunk, mint mikor nyuszika elment elkérni a medvéhez a fűnyírót.

Biztosan emlékeztek, ahogy morfondírozik magában útközben:

"Áh a medve úgy sem fogja odaadni, mert tuti pikkel rám valamiért... Azt fogja mondani, hogy nincs is fűnyírója... vagy, hogy elromlott.... Vagy ha nem romlott el, akkor biztos kitalálja, hogy valakinek már odaígérte... A róka is azt mondta múltkor, hogy szemét egy állat ez a medve...

Amikor odaér, a medve kinyitja az ajtót: - Isten hozott nyuszika, miben segíthetek?  - Ne nézz rám ilyen álszenten Te Medve, irigy vagy és cseszd meg a fűnyíródat!"

Légy résen, mert a mai napon van egy tendencia, hogy meg nem történt párbeszédeken húzd fel magad, elképzelt szituációkon, és vitákon pörögj, vagy képzeletben jól beolvass XY-nak a Téged ért sérelmekért.

A probléma az lehet, hogy ha nem figyelsz oda ezekre a vészjelekre és átadod magad  a negatív gondolatoknak, nagyon könnyen kibillenhetsz az érzelmi stabilitásodból, és hajlamos leszel sokkal sötétebbnek látni a világot, mint amilyen az valójában.

Ha ilyent tapasztalsz, csípd fülön a fejedben futó mozit, és tereld el a figyelmedet valami teljesen mással. Segíts valakinek, tegyél szívességet, foglald el magad, ez mindig beválik ilyenkor.  A fontos, hogy ne engedd, tovább kígyózni a gondolatmenetet, mert eluralkodik rajtad, körbe sző, és lehúzza az egész napodat.

Különösen "dühös nyuszikává" változhatsz ma ha a képletedben megtalálható a Kígyó, Majom, vagy a  Tigris szimbólum, amit a kalkulátorral »»» tudsz megnézni.

Szóval csak óvatosan...  🙂

Mindenkinek napsütéses, vidám napot kívánok

Nagy Melinda

kép forrás: kockasajt