• 2016-ban gyarapodni fogsz ha munkád utazással, mozgással egybekötött.
  • Kíválóak az esélyeid, ha külföldön terveztél munkát vállalni. Ne várj vele tovább
  • Pénzügyi sikerek várnak rád, ha van Fém elem a horoszkópodban.

 

És most jöjjön a részletes útmutató, hogyan növeld bevételeid 2016-ban?

 

Mozdulj ki a terepre! 

A tradícionális kínai asztrológia számításai szerint az idei év utazások szempontjából mozgalmas lesz, amikor végigkísér majd minket a “mozgás milliője.” 2016. február 4-én, a szolár év indulásának pillanatában, ugyanis rendkívüli módon 4 utazást jelölő csillag konstellációja kapcsolódik össze egymással. Ez az állás erősen jelzi, hogy a Majom évében egyértelműen jobb anyagi lehetőségekkel találkozhatnak azok, akiknek munkájában megjelenik a mozgás. Persze ne keseredj el akkor sem, ha nem te vagy a Neckermann iroda ide-oda repkedő szálloda tesztelője, mert a fenti információk birtokában, - és persze egy kis leleményességgel - a “mozgás” energiáját szinte minden tevékenységbe, vagy iparágba be lehet építeni. Már most érdemes elgondolkodnod, a Te szakterületedhez vajon milyen módon tudod bekapcsolni a jövés-menést?

 

-Élelmiszerboltod, éttermed van ? Gondolkodtál már házhoszzállításon?
-Multinál dolgozol? Állj fel az íróasztaltól, és email váltás helyett sétálj fel az emeleti osztályra, beszéld meg a projekteket személyesen.
-Gyártasz valamit ? Látogass meg pár igazi ügyfelet, hogy megtudd az igényeiket.
-Szolgáltatási szektor: Utazz el egy-két tréningre, idén megtérül.
-Oktatás: Tarts előadásokat országszerte, így építsd az ügyfélbázisod.
-Dinamikával, mozgással, utazással, energiaszektorral, autógyártással kapcsolatos értékpapírokba, részvényekbe fektess.

 

Költözésen töröd a fejed ? Külföldön vállalnál munkát? 

Ha ingatlan eladáson, építkezésen, vagy költözésen töröd a fejed, ez is a “mozgás” egy bizonyos formája. Amennyiben eddig eljutottál az olvasásban Kedves Olvasó, már biztosan magad is kitaláltad, hogy mindezt legjobb még az idén, vagy legkésőbb 2017. februárig 3-ig bezáróan levezényelni. Ugyanis a Tűz Majom év energiája egészen jövő év februárig elkísér majd minket, így ezalatt az idő alatt a fenti dolgok extra hátszelet kapnak. Ha esetleg külföldi munkavállalás is foglalkoztatott mostanában, idén ez is esélyesen megvalósulhat, hiszen az előttünk álló hónapokban erősen támogatott lesz minden olyan új kezdet, ahol az utazás vagy költözés szerepet kap. 2016. február 4-től tedd meg hát a konkrét lépéseket, és meglátod, jóval könnyebben kapsz zöld utat az induláshoz.

 

Amit tarts szem előtt…

Az év tendenciája magával hozza, hogy az új, és felvillanyozó terveink következtében kicsit szeleburdibbak, és meggondolatlanabbak is leszünk a szokásosnál. Különösen érdemes odafigyelni, hogy terveid megfelelően kommunikáld és egyeztesd mindenkivel akiket érint, mert a 2016-os konstellációkban megjelenik a lehetősége az elkapkodott, hirtelen döntéseknek, kellő utánajárás hiányából adódó kellemetlenségeknek is. (Pl. új életed nyitányaként nem vár senki a reptéren, vagy hasonlók…) Figyelmetlenségből, kapkodásból eredő kisebb-nagyobb balesetek, koccanások is esélyesebben fordulhatnak elő az “utazó években” ezért az utakon  légy óvatosabb, felesleges rizikót ne vállalj, és a közlekedésben is légy körültekintő.

 

Különösen hangsúlyosan vonatkozik ez az előrejelzés azokra, akiknek személyes képletében megtalálható a Majom, Tigris, Kígyó, Disznó, Ló vagy Kutya szimbólum.


 

A saját személyes képletedet az alábbi link alatt található horoszkóp kalkulátorral tudod megnézni:

 

Horoszkóp kalkulátor »»»

 

Fém elem a horoszkópodban = pénzügyi sikerek 2016-ban

A 2016-os előrejelzés második részében külön foglalkoztunk a Tűz elemű olvasók pozitív kilátásaival. Ebben a mostani, pénzügyeinket érintő előrejelzésben a Fém elemesek számára van jó hírem. Az előttünk álló Tűz Majom évben ugyanis az anyagi bevételt az elemek tana szerint a Fém fogja jelképezni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a személyes képletben bárhol megtalálható a Fém elem, akkor pénzügyi szempontból 2016 várhatóan számodra egy pozitív és rengeteg lehetőséggel teli év lesz, ami esélyesen anyagi fellendülést is előre vetít. A Fém elem jelenléte a horoszkópban ilyenkor azt a képességet mutatja, amivel 2016-ban pontosan rá tudsz majd érezni mely dolgokkal érdemes foglalkoznod, ill. mi az, ami csak időpocsékolásként viszi el energiád, és anyagi megtérülése erősen kétséges. Ha van Fém elemed, készülj a terveid megvalósítására is, mert pénzügyi lehetőségek tekintetében idén a Te ötleteid és megérzéseid lesznek a befutók.

 

A Fém elem jelenlétét a képletedben a Jang Fém, Jin Fém, Majom, vagy Kakas szimbólum jelzi.

Van Fém elemed? nézd meg a kalkulátorban itt »»»

Ha nincs fém elem a képletedben, idézd meg azt; válj Vasemberré... 

Azért szeretem a kínai asztrológiát, mert nem merül ki egy helyzet elemzésében, megoldást is ad a kezünkbe. A keleti metafizika szerint ugyanis van módszer arra, hogy egy bizonyos energiát (elemet) létrehozz, vagy integrálj akkor is ha nincs benne a képletedben. Ha pl. idén pénzügyi bevételeid fokozásához Fém elemre volna szükséged, egyszerűen építsd be a mindennapokba a Fém elemhez tartozó tevékenységeket, azaz "válj Vasemberré”.

Na azért ne ijedj meg, nem arra kérlek, hogy ölts magadra high-tech fémpáncélt, de meglepő módon mégsem állunk messze az igazságtól... A kínai asztrológia szerint egy elem energiája legerőteljesebben az energiát szimbolizáló tevékenység gyakorlásával idézhető meg. A pénzügyi bevételt segítő Fém energiájú cselekedetek, és magatartásminták idén a következők: 

 

-Igazsághoz való hűség, - minden olyan helyzetben, amikor pénzről van szó
-Elveid melletti kitartás, otthon és a munkahelyeden egyaránt. (Gondolj a Vasemberre vagy az Excalibur szimbólumára)
-Mindenkori Univerzális törvények betartása - akkor is ha esetleg ez személyes érdekeidet sérti

 

Ezen elvek tudatos átültetése a mindennapokba automatikusan “megidézi” a Fém minőségét körülötted, és ezzel akár hiszed, akár nem, beindítod az anyagi lehetőségek érkezését.


A Tűz Majom év Fém és Tűz energiái erőteljesek és ellentmondásosak. (Az első részben beszéltünk a vallási elvek ütközéséről, a második részben pedig saját érzelmi túlfűtöttségünkről.)  A hétköznapokban most jóval több tudatosságra lesz szükség a boldogság fenntartásához, de, mint tudjuk, a legjobb kardot is csak tűzben lehet megedzeni. 

1. rész (általános tendenciák, vallások ütközése) »»»         2.rész  (a boldogságról és a meditációról) »»»

Az önfejlődés szempontjából utólag visszanézve hatalmas mérföldkő lesz 2016, de sikere nagyban függ attól, mennyire ismered fel saját felelősséged a események alakulásában. Mostantól kezdve Kedves Olvasó, minden szükséges információd megvan már ahhoz,  hogy az idei éved harmónikus, boldog és kiegyensúlyozott lehessen, bármilyen kihívás, vagy nehézség elé is állít az élet.

Kívánom, hogy a Tűz Majom éve hozza el mindazt a bőséget és boldogságot, melyre szívünk mélyén mindannyian vágyunk.

Boldog új évet kívánok mindenkinek
Szeretettel
Nagy Melinda

www.kinaihoroszkop.com

Ha úgy érzed másnak is segítségére lehet ez az írás, kérlek oszd meg minél több emberrel. Amennyiben nem szeretnél lemaradni a további cikkekről, a Facebook oldalamon (felül), a “tetszik” gomb lenyitásával kérj értesítést az új bejegyzés érkezéséről.