A kínai asztrológiában létezik egy különleges állás. Ha ez megtalálható a horoszkópodban azt mutatja, hogy az előző életekben véghezvitt jócselekedeteid visszahatásaként ebben az inkarnációban végig egyfajta "égi védelem" alatt fogsz állni.
 
Olyan, mintha egy megmagyarázhatatlan óvó szeretetburok venne körül és amellett, hogy a legveszélyesebb helyzetekből is szerencsésen megmenekülsz, rendelkezel egy nem mindennapi kisugárzással, amivel szebbé és jobbá tudod tenni a körülötted élők életét. A létezésed igazi ajándék. 🙂
 
Amikor olyasvalakivel találkozunk akinek ez a bizonyos “Erény csillag" vagy "Erény Havi csillag" szerepel a képletében, a hozzá társítható jóságot és pozitív kisugárzást már 100 méterről is könnyedén érezni fogjuk.
 
Egyszerűen jó a közelében lenni és tiszta kisugárzása még a legtávolságtartóbb embereket is feloldja. Energiamezejük nagy és kiterjedt, bárki aki bekerül ebbe átveszi az emelkedett, optimista mentális állapotot. Ilyen csillaggal rendelkezett többek között: Teréz Anya, Diana hercegnő, a XVI. Dalai Láma, Mahatma Gandhi, Szvámi Ráma és Bill Gates is.
 
Tudni kell azonban, hogy ezek az emberek az átlagosnál jóval érzékenyebbek is, éppen ezért fogékonyabbak az energetikai hatásokra. Emiatt fokozottabban kell ügyelniük, hogy megfelelően levédjék magukat, nehogy átvegyék öntudatlanul a nem hozzájuk tartozó karmikus terheket és betegségeket.
 
A mostani 2 perces videóban Mesteremről, Szvámi Védáról mesélek, és arról, hogyan értettem meg általa az Erény csillag működését a mindennapokban.

Ahhoz, hogy megnézd van-e neked is Erény Csillagod (vagy Erény H. csillagod) a képletedben nem kell semmilyen asztrológiai előképzettség, csak írd be a kalkulátorba a születési dátumod, és a horoszkóp ábra alján, a jobboldali táblázatában (Szimbolikus csillagok táblázat) keresd ki a személyes Erény csillagodat. Ha a hozzátartozó sorban találsz egy elemet, vagy karaktert, akkor bingo, megvan! 🙂

Ha nincs Erény csillagunk, persze akkor sem kell kétségbe esnünk. (Nekem pl. nincs 🙂 ) Ebben az esetben emlékezzünk Platon szavaira, aki ezt mondta:

Nem azért cselekszik valaki jót, mert erényes, hanem attól leszünk erényesek, hogy megszokásból jót cselekszünk.


Célozzuk meg ezt a nem kis kihívást és akkor mától kicsit jobbá válhat a világ...
 
om shanti

 

Online kínai asztrológia tanfolyam indul október 6-án.

Másfél éves tanfolyam, asztrológiáról és meditációról. Semmilyen előképzettség nem szükséges.