Hogyan látszik a hivatásod a kínai horoszkópodban?

A kínai asztrológiában a HIVATÁSOD (ami nem összekeverendő a munkáddal ) a képletedben az óra oszlopod mutatja. Az itt található szimbólumok jelzik a vágyaidat, ill. azt, hogy mire születtél.

Nagyon gyakran keresnek meg az emberek azzal a kérdéssel, hogy "mi a küldetésük az életben?" Amikor valaki az útját keresi, az egyik legfontosabb kérdés, amit fel szoktam tenni a konzultáción ez: "Mi akartál lenni gyermekkorodban?"

Ugyanis pici korunkban még tisztán emlékszünk a "programra", amit hoztunk magunkkal és ez az eszencia nyilvánul meg amikor azt mondjuk "állatorvos leszek", "híres színésznő leszek", "felfedező leszek" stb.

Apropó, Te emlékszel még mi akartál lenni gyerekkorodban?

imgres

A tegnapi konzultációmon is ilyen kérdések merültek fel...
A hozzámforduló hölgy óra oszlopában egy Jang Fém szimbólum volt. A Jang Fém a kínai asztrológia szerint a Jog, az Igazság és Becsület szimbóluma. Azé a harcosé, aki nem fél védelmezni a gyengébbeket és a jó ügyeket.

És persze ha bárhol a képletedben találsz Jang Fémet, akkor ezek a dolgok a Te életedben is bizonyos területeken, bizonyos időszakokban nem csak, hogy megjelennek, de központi szerepet is fognak kapni.

És mit gondolsz, ha valakinek az óra oszlopában van a Jang Fém, akkor a küldetése mihez kapcsolódik?

...A tegnapi konzultációm válasza a gyermekkori vágyával kapcsolatos kérdésre a következő volt: "Mikor megtudtam, hogy a nagyapámat annak idején igazságtalanul meghurcolták, elhatároztam, hogy ha felnövök, én is az igazságot fogom védeni. Jogász lettem."


Ha kíváncsi vagy, hogy Neked mihez kapcsolódik a HIVATÁSOD, akkor a kalkulátor»»» segítségével számold ki, hogy milyen elem található az óra oszlopodban felül.

Segítségképpen az óra oszlopban  található szimbólum mutatja, hogy a hivatásod kapcsolódik:

- Jang Tűz: Hitet és optimizmust adni a környezetednek, ill. megtanítani az embereket a megbocsátás művészetére.

- Jin Tűz: Utat mutatni, tanácsot adni azoknak, akiknek szüksége van erre, és a saját életed példájával tanítani az embereket.

- Jang Föld: Biztonságot, és (érzelmi vagy anyagi) stabilitást teremteni az életed bizonyos területein.

- Jin Föld: felfedezni és felszínre hozni a Benned lévő különleges tudást / képességeket, még ha nem is hiszed el magadról, hogy amit tudsz, az nem hétköznapi.

- Jang Fém: Küzdeni az igazságért, becsületért, vagy beállni egy jó ügy mögé. A gyengébbek, rászorulók védelmezése.

- Jin Fém: Érzed belül, hogy vmi "nagy dologra vagy hivatott". Lépj fel hát életed színpadára és mutasd meg a világnak a Benned lévő csodákat.

- Jang Víz: Válaszd szét a racionálist az érzelmeidtől, fedezd fel a Benned lévő mélységeket, és az elhatározásod erejével a leglehetetlenebbnek tűnő akadályt is el fogod tudni mosni az utadból. Az asztrológia Neked kifejezetten a hivatásod/küldetésed része lehet.

- Jin Víz: Meg kell tanulnod hallgatni a megérzéseidre, álmaidra, mert ezek hozzák az igazi megoldásokat. Hagyni magad vezetni az intuíciód által.

- Jang Fa: Tarts ki az elveid mellett, és ami fontos számodra, abban ne köss kompromisszumot. Engedd, hogy a hozzád közel álló kevésbé elszánt személyiségek is beállhassanak őszinte egyenességed és szívósságod árnyékába.

- Jin Fa: a küldetésed része, hogy összebékíts különböző nézeteket, álláspontokat és megmutasd az embereknek, hogyan lehet a konfrontatív helyzeteket is békésen, diplomatikusan rendezni.

Jó böngészést és szép napot mindenkinek 🙂
Melinda

Ha úgy érzed másokat is érdekelhet a bejegyzés, köszönöm ha megosztod, vagy like-olod a cikket