Egyik online hallgatóm tegnap írt egy bejegyzést a zártkörű tanulmányi fórumunkra, nevezzük Őt Dezsőnek.

Dezső azt írta, nem tudja mi van vele, de pár napja úgy érzi mintha valami szétfeszítené belülről. Annyira elege van mindenből, a sok igazságtalanságból, hogy bemegy és mindjárt felmond a munkahelyén.


Nos, a Kígyó hónap előszelét sokan érezhetitek már, holnap hajnalban pedig energetikailag is teljes mellszélességgel megérkeznek az új energiák.

A kínai sikernaptárban a következő tanácsokat írtam az előttünk álló hetekhez:

"A mostani Jin Víz-Kígyó hónapjában figyelj arra, hogy várhatóan a kelleténél jobban belevonhatod magad környezeted, és ismerőseid ügyes-bajos dolgaiba.

Ha ilyen késztetésed támad, légy óvatos, ugyanis a túlzott jószándékodtól vezérelve előfordulhat, hogy a végén olyan problémák is a Te nyakadban landolnak, amihez alapjában véve semmi közöd nem volt.

Ebben a hónapban mindehhez még az érzékenységünk is fokozódik, így most egy kicsit felerősítve érzékelhetjük a minket ért vélt vagy valós sérelmeket. Ha sok nehézséggel találkozol, nézd felülről az eseményeket, és észre fogod venni: ezek nagyrészt NEM is a Te problémáid.

Ez a hónap egyébként a fellángolásokról szól, éppen ezért nem is kedvez semmilyen tartós és hosszú távó elköteleződésnek sem. Ha teheted ne hozz olyan döntéseket, amiben végleges, vagy később nehezen megváltoztatható választ kell adnod.

Készülj fel, hogy több felvilllanyozó ötlettel és lehetőséggel is találkozni fogsz, (én már találkoztam is tegnap 🙂 ) de ne feledd, az idei Május energetikailag a kipróbálásnak kedvez, az elköteleződésnek még nem.

Mivel a következő hetek fellángolásai, jellemzően addig tartanak, míg bírnak az újdonság erejével, ne csodálkozz azon sem, ha egyszerre több dologba is szívesen belefognál. Ez az időszak most a kísérletezésről szól, hogy később, amikor az energiák már beérnek, a lehető legtöbb infód legyen a legjobb irány kiválasztásához.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akiknek személyes horoszkópjában benne van a Jin Víz, Jin Tűz, Kígyó, Majom, vagy Disznó szimbólum."


Szóval a fentiek figyelembe vételével azt tanácsolnám Dezsőnek (aki mellesleg Jin Víz), - és mindenkinek aki úgy érzi igazságtalan vele a környezet, hogy:

1. Most még ne hozzon olyan döntést, amit később már nem tud visszacsinálni.
2. Emlékeztesse magát, hogy kicsit érzékenyebben reagálunk a dolgokra, mint máskor.
3. Ne akarjuk mindenki problémáját megoldani. Fontos: Ha kérik segítség, ha nem kérik, csak beleavatkozás

 

Az alábbi link alatt található kalkulátor segítségével tudod leellenőrizni Te is a saját képletedet:

Horoszkóp kalkulátor

Mindenkinek napsütéses, vidám hónapot kívánok
Szeretettel

Melinda